Table of contents

You are currently here:

Brochures overzicht

Graag stellen we u onze brochures voor. Om u nog beter op de hoogte te kunnen houden van onze nieuwigheden, themasalades, promoties etc. zal u op regelmatige tijdstippen een overzicht ontvangen van al onze activiteiten. Lees en ontdek uw eigen voordelen...

Brochure maart 2016

Met de zomer voor de deur denken wij maar aan één ding: een zomers eetfestijn.

  • Heerlijke salades om zomerse buffettafels te vullen: frisse pasta-, couscous-, aardappel- en rauwkostsalades.
  • Een smakelijke nieuwkomer: de taboulé met fijne groenten!

> Download Newslekker maart 2016

Download newslekker pdf
Brochure januari 2016

De liefde gaat door de maag, wordt wel eens gezegd. Als dat waar is, dan is Hamal toch wel een echte Cupido! Want ook deze keer verwennen we je met heerlijke specialiteiten. Zoals onze Valentijnsalade, bijvoorbeeld: een lekkernij die tal van romantische momenten op smaak zal brengen. Over romantiek gesproken: we hebben nog een verrassende liefdesgeschiedenis. Een heerlijk Braziliaanse combinatie van stukjes kipfilet en een tropische kruidenmix!

> Download Newslekker januari 2016

Download newslekker pdf
Brochure november 2015

De eindejaarsperiode komt stilaan weer in zicht … en wij kijken er alvast naar uit! Omdat we weer gezellig Kerstmis en Nieuwjaar kunnen vieren. Maar ook omdat we dan kunnen genieten van heel wat nieuwe feestsalades. Die hebben alvast één ding gemeen: ze zijn ideaal om het jaar op een heerlijke manier uit te zwaaien.

In deze Newslekker vind je talloze recepten voor de lekkerste feesthapjes. Zo is onze Feestkalkoensalade de ideale smaakmaker om de avond op gang te trekken. Onze Tonijnsalade met Boursin®kaas, knoflook en fijne kruiden staat dan weer garant voor een verrassende combinatie. Of wat dacht u van onze Gerookte Forelsalade? Fijn van smaak, feestelijk van karakter!

We kunnen nog wel even doorgaan, want er zijn nog veel andere salades van de partij. Op de volgende pagina’s ontdek je het hele aanbod en tal van leuke bereidingstips. Uw klanten zullen ervan smullen, op feestelijke momenten, maar ook tijdens hun dagelijkse maaltijden. Kortom: met Hamal Signature brengt u de feestdagen perfect op smaak!

> Download Newslekker november 2015

Download newslekker pdf
Brochure september 2015
Sintsoesjes
 
Wanneer de Sint dan eindelijk is langsgeweest, heb je vast zin in iets lekkers. De sintsoesjes zijn ook bij het ontbijt echt om van te smullen!
 
Sintsandwich 
 
De avond voor 6 december zijn Sinterklaas en Piet druk in de weer. Wanneer alle cadeautjes zijn ingepakt, is het wel tijd om iets hartigs te eten.  
De Sint is werkelijk dol op  zijn Sintsandwich!
 
 

 

Download newslekker pdf
Brochure augustus 2015

Dit najaar is het dubbel genieten geblazen van de herfst! Na een lange boswandeling met het gezin ontsteken we gezellig het haardvuur en schuiven we onze benen onder tafel. Meer dan ooit zit je ook deze herfst bij Hamal uitstekend om jezelf tegoed te doen aan tal van herfstige specialiteiten.

Nieuw dit jaar is de authentieke Boerenkostsalade. Heerlijke stukjes rookworst, met krokant gebakken spek, traditioneel op smaak gebracht met savooikool en aardappelen. Een échte garantie op de échte smaak van de herfst.

En er is meer goed nieuws! Want Hamal geeft deze herfst maar liefst 20% korting! Niet enkel op de Boerenkostsalade (21/09 – 02/10), maar ook op de succesrecepten Witloof met Hamsalade (21/09 – 02/10) en de Halloweensalade (14/09 – 25/09). 

Dubbel genieten wordt op die manier zelfs driedubbel genieten!

> Download newslekker (augustus 2015)

Download newslekker pdf
Brochure juli 2015

Sommigen onder ons zijn gek op kip curry. Anderen zijn dan weer totaal verlekkerd op curryketchup. Wie van beide houdt, kan zijn geluk nu niet meer op. Want Hamal lanceert een ongeziene primeur: de Kipsalade Curryketchup. Deze gloednieuwe lekkernij wordt bereid met kip, gefrituurde uitjes én de enige echte curryketchup van Zeisner.

Eén ding staat vast: deze nieuwigheid zal over de tongen gaan. Zowel kip curry als curryketchup zijn immers nu al populaire smaakmakers.

Om de lancering van onze Kipsalade Curryketchup te vieren, organiseren we bovendien een unieke tijdelijke actie. Want bij aankoop van 1 kilogram Kipsalade Curryketchup ontvangt u nu gratis 5 boekjes met kleefblaadjes.

In deze Newslekker vindt u alvast enkele originele tips om met de nieuwe Kipsalade Curryketchup aan de slag te gaan. Deze nieuwe smaak wordt in geen tijd ’n klassieker!

> Download newslekker (juli 2015)

Download newslekker pdf
Brochure maart 2015
Wil je je klanten ook deze zomer blijven verrassen? Dan inspireert Hamal Signature je met plezier. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met onze Pastasalades!
 
Voeg er enkele ingrediënten aan toe en creëer zo een salade met jouw eigen ‘touch’.
 
Het resultaat lekkere on-the-go maaltijdsalades, die je in een single-portie verpakking kan aanbieden.
 
Een meerwaarde in je aanbod én een heerlijke verrassing voor je klanten!
 
 

> Download newslekker (maart 2015)

Download newslekker pdf
Brochure januari 2015
De liefde gaat door de maag, wordt wel eens gezegd. Als dat waar is, dan is Hamal toch wel een echte Cupido!
 
Want ook deze keer verwennen we u met heerlijke specialiteiten. Zoals onze Valentijnsalade, bijvoorbeeld: een lekkernij die tal van romantische momenten op smaak zal brengen.
 

 

> Download newslekker (januari 2015)

Download newslekker pdf
Brochure september 2014

De bladeren vallen, de dagen worden korter en we maken het met z’n allen gezellig. Het najaar is dan ook hét moment om samen te genieten van de lekkernijen van Hamal. Daar zijn tal van seizoensproducten bij, die zorgvuldig werden bereid met verse ingrediënten van eigen bodem.

Zo is er onze Salade met Rookworst, al jaren een vertrouwde waarde. Wil je je klanten ook iets nieuws laten ontdekken? Geen probleem: ze zullen smullen van onze Witloof met Ham Salade, die je tot 13 februari 2015 in je aanbod kan opnemen. 
 
De herfst is natuurlijk ook het seizoen van Halloween. Jong en oud zullen het erover eens zijn: onze Halloweensalade is griezelig lekker!
 
Wie nog naar een beetje inspiratie zoekt, vindt in deze Newslekker overigens nog enkele heerlijke recepten.
Eén ding staat vast: gezelligheid, griezelen én genieten zijn de drie g’s van dit najaar!

 

> Download newslekker (september 2014)

Download newslekker pdf
Brochure augustus 2014

Beste klant,

News’lekker brengt weer heerlijk nieuws! Deze keer staan de schijnwerpers gericht op VH Signature, de specialist in smakelijke vissalades.

Zo lees je meer over onze kabeljauwsalade, de nieuwste delicatesse in het assortiment van VH Signature. Hoe je deze frisse salade het best opdient, ontdek je aan de hand van enkele inspirerende serveertips en recepten.

Veel leesplezier en … smakelijk!

> Download newslekker (augustus 2014)

Download newslekker pdf
Brochure mei 2014

Beste klant,

In deze newslekker willen we graag extra aandacht geven aan onze 3 fantastische WK-salades! De Scampi Diablo is een combinatie van lekkere scampi in een duivelse saus. Ideaal om met dit culinaire hoogstandje te scoren bij liefhebbers van pikant!

Smeert u liever de samba op je boterham? Dan is onze Kip Brazil de spits die u nodig heeft! Een heerlijke Braziliaanse combinatie van stukjes kipfilet en een tropische kruidenmix.

Onze laatste WK-topper is Duivelse Vleessalade. Een lekkere, pittige vleessalade, afgewerkt met stukjes ei, augurkjes en paprika in een duivels sausje!

Veel plezier tijdens het scoren met onze WK-salades!

Met vriendelijke groeten,
Stefanie Aertgeerts
 

> Download newslekker (mei 2014)

Download newslekker pdf
Brochure juli 2013

Beste klant,

Elke dag worden er ruim 1.200.000 boterhammen en broodjes met onze salades belegd.  Dit is wat ons als productontwikkelaars drijft om telkens nieuwe of verbeterde creatieve saladerecepten uit te werken.

We zijn ervan overtuigd dat we nu 2 nieuwe salades hebben gecreëerd die alles in zich hebben om uit te groeien tot een succes, vergelijkbaar met de Kipsalade samourai.

Kipsalade Thai red curry, die ons doet dromen van exotische vakanties en de Snacksalade Speciale, die een combinatie is van populaire smaken die iedereen direct herkent.  De voorbije maanden tijdens het proeven met onze collega's hebben wij er alvast van genoten.

We wensen jullie smakelijk eten en een prettige vakantie in afwachting van het nieuwe schooljaar dat kan starten met nieuwe turnzakjes.

Met vriendelijke groeten,

Bart Mertens
R&D Manager

> Downloadpdf

Download newslekker pdf
Brochure april 2013

Beste klant,

Tijdens de maanden april en mei hebben we voor u weer zeer aantrekkelijke promoties in petto.

Doe mee aan onze extra spaaractie op alle Kipsalades van Hamal en maak kans op schitterende prijzen.  Zeker de moeite waard om deel te nemen!

Ontdek tevens onze twee volgende Salade Toppers en breng zo variatie in uw assortiment: 4-seizoenssalade met ham en Kipsalade black pepper.

Met vriendelijke groeten,

Marina Gijs
Productieplanner

> Download pdf

Download newslekker pdf
Brochure januari (1) 2013

Beste klant,

Ik wil jullie allereerst, namens het hele Hamal Signature-team, de beste wensen overbrengen voor het nieuwe jaar.  Net zoals voorbije jaren, gaan we dit jaar klaarstaan om jullie, met veel enthousiasme en engagement, de lekkerste salades aan te bieden.

Voor januari zetten we de kipsalade bearnaise in de kijker als saladetopper.  Deze heerlijke salade werd met de grootste zorg ontwikkeld en is afgekruid met verse dragonsnippers waardoor hij een zachte, verrassende smaak krijgt.  Daarnaast willen we onze meest recente innovatie voorstellen: de kipsalade black pepper.  In deze salade combineren we de lekkere, malse stukjes kip met een pittige black pepper saus.  Hij zal heerlijk smaken tijdens deze koude wintermaanden.

Tot slot wens ik jullie een geweldige verkoop en wil ik er samen met jullie een succesvol jaar van maken.

Met vriendelijke groeten,

Erik Bras

C.E.O.

> Downloadpdf

Download newslekker pdf
Brochure mei 2012

Beste klant,

Met de zomer voor de deur, stel ik jullie graag onze volgende twee saladetoppers voor. In juni is er onze overheerlijke komkommersalade, een verfrissende toets in uw
assortiment, in juli kan u exotische sferen ontdekken met onze allernieuwste kip brazilsalade.

Binnenkort kunnen jullie mee profiteren van een tijdelijk zomeraanbod in onze geschenkengids. Volgens mij zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website,
dus begin alvast maar uw gespaarde punten te tellen!

En niet te vergeten, voor de barbecues die in aantocht zijn: ons assortiment heeft een ruime keuze aan rauwkost- en aardappelsalades. Onmisbaar om uw feestje perfect te maken!

Met vriendelijk groeten
Hilde Segers
Commercial Controller

> Downloadpdf

Download newslekker pdf
Brochure maart 2012

Beste klant,

Nu de natuur stilaan uit zijn winterslaap ontwaakt, breekt alweer het seizoen aan van onze Vlaamse trots, namelijk de asperges! Ook Hamal Signature heeft een geverieerd assortiment aspergesalades dat u kan ontdekken in deze Newslekker!

Daarnaast zetten we als Saladetopper deze keer onze overheerlijke kipsalade zigeuner in de kijker!

Zeker en vast een aanrader om te gebruiken als saus in bereidingen aangezien deze salade ook opwarmbaar is.

En laast but not least, geven we u een preview van de lanceringen die later dit voorjaar zullen volgen! Wil u ze volledig ontdekken en proeven? Kom dan zeker langs op onze stand op Tavola!

Vriendelijke groeten,
Jelle Verheyen
Marketing Assistant

> Download pdf

Download newslekker pdf
Brochure Februari 2012

Beste klant,

Nu de drukke eindejaarsperiode volledig achter de rug is, kunnen we ons volledig
focussen op 2012!

Ook wij zijn met veel enthousiasme het nieuwe jaar gestart en hebben voor u maar
liefst twee schitterende innovaties klaar. Enerzijds een verrassende smaakcombinatie
in de 4-seizoenssalade met ham, anderzijds wanen we ons in tropische sferen met
de Kipsalade Brazil! Verder staat als SaladeTopper van de maand februari onze
Breydelhamsalade op het menu!

En om u alvast te laten proeven van de lente stellen we onze Paassalade voor,
een heerlijke salade die absoluut niet mag ontbreken in uw assortiment.
Kortom, genoeg om het voorjaar goed in te zetten en de verkopen een duwtje
in de rug te geven!


Vriendelijke groeten,
Patrick Aerts
CFO

> Downloadpdf

Download newslekker pdf

Nuttige links:

Geschenkengids

Brochures

Nieuws

Footer navigation

About this website